Stilstaande auto aangereden op A27

27 juli 2018, 12:20
Verlopen

REGIO - Bij een ernstig verkeersongeval op de A27 tussen Oosterhout en Gorinchem raakten in de nacht van donderdag op vrijdag 27 juli twee personen gewond. De politie doet onderzoek.

De politie kreeg rond 03.15 uur een melding van een aanrijding tussen twee auto’s op de snelweg. Een van de voertuigen zou om nog onbekende redenen hebben stilgestaan op de vluchtstrook en zijn aangereden door de ander. De 71-jarige bestuurder van het stilstaande voertuig kwam hierdoor bekneld te zitten. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen naar de locatie om hulp te bieden. De brandweer bevrijdde het slachtoffer, waarna hij zwaargewond werd overgebracht naar het ziekenhuis. De andere automobilist, een 37-jarige man uit Zoetermeer, raakte eveneens gewond. Hij werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het onderzoek werd de snelweg enkele uren afgesloten. Later in de ochtend werd de weg vrijgegeven voor het verkeer. Specialisten van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) kwamen naar de ongevalslocatie en deden onderzoek naar de toedracht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl