Akse Media uit Den Helder maakt eerste gemeentegids Altena

Foto: Archief
30 juli 2018, 12:59
Verlopen

ALTENA - In februari 2019 zal de eerste gemeentegids van de nieuwe gemeente Altena verschijnen. Alle actuele informatie over de gemeente, verenigingen en instanties wordt daarin opgenomen. De gemeentegids zal worden uitgegeven door Akse Media uit Den Helder.

Binnenkort wordt door Akse Media gestart met de acquisitie voor advertenties in de gemeentegids. Bedrijven, verenigingen en instanties die in de laatste editie van de gemeentegidsen van Aalburg, Werkendam of Woudrichem staan vermeld zullen, via de mail, benaderd worden door Akse Media. In de mail staat een persoonlijke code waarmee u eventuele wijzigingen kunt doorgeven.

Verenigingen of instanties die niet eerder vermeld stonden in de gemeentegids en wel graag opgenomen willen worden, moeten zich zelf aanmelden. Dat kan als volgt per e-mail via redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Altena), telefonisch via 0223-673010 of schriftelijk: Akse Media t.a.v. gemeentegids Altena, Schrijnwerkersweg 15, 1786 PC Den Helder. De gemeentegids van de gemeente Altena, gemaakt door Akse Media, is de enige officiële gemeentegids van de nieuwe gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl