Varen in de Biesbosch voortaan ook voor rolstoelgebruikers

Foto: Pixabay
30 juli 2018, 12:30
Verlopen

WERKENDAM - Vanaf heden kunnen rolstoelgebruikers ook met een fluisterboot een rondvaart maken door de Biesbosch in Werkendam. Biesbosch Fluistertours heeft een nieuwe derde elektrisch aangedreven fluisterboot met zonnepanelen laten bouwen.

De boot biedt plaats aan vier rolstoelgebruikers, die met een rolstoellift aan boord kunnen. Rolstoelgebruikers kunnen van tevoren telefonisch bij het Biesbosch MuseumEiland een plaats reserveren. Op de vaaragenda op de website van het Biesbosch MuseumEiland worden de vertrektijden van de verschillende tochten aangegeven en kunnen ook plaatsen gereserveerd worden.

Het Biesbosch MuseumEiland is gevestigd aan de Hilweg 2 in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl