BBQ Summer Night op Fort Altena

Foto: pixabay.com
10 augustus 2018, 07:19
Verlopen

WERKENDAM - Of je nu al aan het werk bent of nog lekker van je vakantie aan het genieten bent, Fort Altena wil de zomer met je vieren! Daarom organiseert men op vrijdag 17 augustus de tweede Summer Night BBQ!

Op deze avond kun je van 17.00 uur tot 21.30 uur op het gezellige binnenplein komen genieten van tasty bites van de smoker en heerlijke cocktails proeven vanuit de zomerse cocktailbar. Voor de kinderen is er een speurtocht over het terrein van Fort Altena met als beloning een gratis ijsje.

Kom vanuit je werk zo snel mogelijk naar deze zomerse vrijmibo of geniet met het hele gezin van de zwoele zomer in festivalsferen. De toegang is gratis, maar meld je toch graag even aan via het e-mail adres info@fortaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl