Vrijwilligers gezocht voor het winkeltje

Foto: Bert Noorloos
17 augustus 2018, 09:15
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, heeft een gezellig winkeltje waar cliënten zelf hun boodschappen kunnen doen. Even de deur uit een wandeling naar het winkeltje maken en uiteraard ook meteen een praatje.

Het winkeltje wordt al geruime tijd bemand door een groepje enthousiaste vrijwilligers. Van maandag tot en met vrijdag is er dagelijks iemand aanwezig van 09.00 tot 13.30 uur. Op dit moment kan deze groep vrijwilligers wel wat hulp gebruiken die de bestaande groep komt versterken. Lijkt het je leuk de winkel te bemannen en daarmee cliënten te helpen? En ben je bereid om te leren met een kassa(systeem) te werken? Dan ben je van harte welkom.

Voor meer informatie of direct aanmelden kun je contact opnemen met Bert Noorloos. Dat kan telefonisch via 0416-698400 of per mail b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl