Gelijkspel bij oefenwedstrijd Kozakken Boys – Achilles Veen

Foto: Rik Verhagen
18 augustus 2018, 16:18
Verlopen

WERKENDAM - De oefenwedstrijd Kozakken Boys 1 - Achilles Veen 1 eindigde in een gelijkstand. In de 32e minuut werd het 0-1 waarna het in de 29e minuut op een gelijkstand kwam. 1-2 volgende in minuut 42 en 2-2 in minuut 87.

De wedstrijd werd gespeeld tijdens de jaarlijkse Open Dag van Kozakken Boys. Op het sportpark is men volop aan het verbouwen en uitbreiden. Voorzitter Henk de Goeij opende aan het begin van de dag de nieuwe kleedkamers. Beheerder Chris Admiraal had de eer om het lintje door te knippen. Daarnaast waren er clinics voor de jeugd en de junioren en was er een persconferentie voor de jeugd onder leiding van jeugdvoorzitter Vincent Wijmans.

Zaterdag start de competitie. Kozakken Boys speelt dan om 15.00 uur thuis tegen AFC.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl