Ongeluk zorgt voor flinke vertraging op de A27

Foto: Archief
21 augustus 2018, 10:53
Verlopen

HANK - Een aanrijding op de A27 bij Hank heeft maandagochtend rond 10.30 uur voor flinke vertraging gezorgd. Een auto knalde op een andere auto die een klapband kreeg.

Door het ongeluk raakte het wegdek bezaaid met brokstukken. Ook kwam er olie op het wegdek terecht. Vanwege de schoonmaakwerkzaamheden was de rechterrijstrook lange tijd afgesloten. Ook de linkerrijstrook was vlak na het ongeval even afgesloten, maar deze werd als snel weer vrijgegeven. Het ongeval zorgde voor een file van 10 kilometer tussen het knooppunt Hooipolder en Hank. Verkeer in de richting van Gorinchem liep op het hoogtepunt een vertraging op van drie uur.

Door het ongeluk ontstond ook een kijkersfile in de richting van Breda. Tussen Werkendam en het knooppunt Hooipolder stond een file van 9 kilometer. De rechterrijstrook in de richting van Gorinchem was tot maandagmiddag 13.30 uur dicht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl