Tweedehands boekenverkoop Zorgplein Maaswaarden

Foto: freeimages.com
27 augustus 2018, 19:59
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 6 september van 18.30 tot 20.30 uur wordt er weer een tweedehands boekenverkoop georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. De verkoop vindt plaats op de eerste etage bij Jac. van Bergeijk Mode en Wonen aan de Grote Kerkstraat 18 in Wijk en Aalburg.

Er staan weer duizenden boeken te wachten om aan een nieuwe eigenaar te worden verkocht. Op alle gebied is er wel iets te vinden, oorlogs, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. Iedereen gaat hier wel met iets de deur uit. Vrijwilligers Dirk en Nel Bouman ontmoeten u graag.

Op woensdag 12 september is er nog een verkoop gepland van 13.30 tot 15.30 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400 of mailen b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl