Open dag gezinshuis ‘Terug naar de Toekomst’

Foto: Gezinshuis Oudendijk
6 september 2018, 11:36
Verlopen

OUDENDIJK - Op dinsdag 9 oktober zal er een open dag plaatsvinden bij Gezinshuis 'Terug naar de Toekomst' aan de Jan Spieringweg 2 te Woudrichem.

Gezinshuis ‘Terug naar de Toekomst’ biedt opvang aan acht tot tien jongeren die langdurig niet thuis kunnen wonen. Vaak gaat het om jongeren met een complexe problematiek waaronder trauma’s op het gebied van verwaarlozing, mishandeling en seksueel misbruik. Het gezinshuis is een thuis waar je op de bank ligt als je ziek bent, huiswerk maakt en samen eet. Een plek waar je veilig bent en ertoe doet. Waar je mag zijn en waar je samen werkt aan toekomstperspectief.

Tijdens de open dag op 9 oktober bent u van harte welkom om tussen 10.00 en 15.00 uur een kijkje te komen nemen bij dit unieke concept van zorg in de regio. U kunt kennis maken met het team en informatie verkrijgen over de visie en doelstellingen van de pleegouders Marijke en Patrick. Meer informatie over het gezinshuis is te vinden op www.gezinshuisterugnaardetoekomst.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl