Klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden

Foto: Pixabay
8 september 2018, 16:43
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 27 september is er weer een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. Het concert wordt gegeven door Kees, Marlien, Ankie en Leonore van der Steenhoven.

In het gezin Van der Steenhoven wordt veel gemusiceerd. Vader Kees werd al op 14-jarige leeftijd kerkorganist in de Ned. Herv. Kerk van Aalburg. Marlien (30) speelt dwarsfluit en behaalde alle diploma’s op de Zeeuwse muziekschool. Ankie (22) behaalde ook haar diploma’s voor cello aan dezelfde muziekschool en studeert nu bij Cor Coppoolse. Leonore (17) volgt klarinetlessen in de talentenklas van dezelfde muziekschool. Ook deze keer is er weer een prachtig en toegankelijk programma samengesteld. De gezinsleden treden zowel individueel als gezamenlijk op.

Tijdens het concert hoort u bekende en minder bekende werken van o.a. Mozart, Händel, Dvorák, Vivaldi en nog veel meer. Kaartjes voor het concert zijn van te voren verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, à € 5,- inclusief een kop koffie. De aanvang van het concert is 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl