Simon en Garfunkel Acoustic in Kasteel Dussen

Foto: Aad Nieuwland
10 september 2018, 13:19
Verlopen

DUSSEN - Op donderdag 27 september, vanaf 20.00 uur, brengen Jop Wijlacker en Dennis Kolen op de oude planken van kasteel Dussen: 'Sounds of Silence - Simon en Garfunkel Acoustic'.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon en Garfunkel songs; van het ingetogen ‘Sound of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ tot het gezellig meezingen met ‘Mrs Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er een intieme en intense sfeer. Momenten van bezinning maar ook vrolijk meezingen.

Alleen met reservering vooraf via de website: www.kasteel-dussen.nl. De entree is 15 euro. In het kasteel kan alleen contant worden betaald.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl