Familiedagen in Gorinchem met verschillende pleinen

Foto: Familiedagen
12 september 2018, 08:05
Verlopen

GORINCHEM - Tijdens de herfstvakantie vindt op 23, 24 en 25 oktober 2018 de zevende editie van Familiedagen plaats in Evenementenhal Gorinchem. Elke editie van Familiedagen is goed voor duizenden bezoekers, veelal uit de gereformeerde gezindte. Het familie-uitje introduceert dit jaar verschillende pleinen.

Het familie-uitje introduceert dit jaar verschillende pleinen. Zo is er een compleet Trouwplein, een Duurzaamheidsplein en een Reisplein. Binnenkort maakt de organisatie meer nieuws bekend omtrent de aankomende editie in Gorinchem. Zo is het podiumprogramma opgefrist met veel muziek. Details hierover worden eind deze maand bekend.

Familiedagen Gorinchem vindt plaats in de herfstvakantie op 23, 24 en 25 oktober 2018. Het event is op 23 en 24 oktober geopend van 12.00 tot 20.00 uur en op 25 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over Familiedagen Gorinchem: www.familiedagen.nu.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl