Nieuwe koers voor Sporthal de Jager

Foto: Regio Woudrichem
13 september 2018, 23:44
Verlopen

GIESSEN - Het beheer van Sporthal de Jager is overgenomen door welzijnsorganisatie Trema. De Hartenbrigade heeft een nieuw thuis gevonden en er is een nieuwe beheerder aangetrokken.

Nicolette van Andel van de Hartenbrigade en Janine Kant als beheerder weten het zeker, zij maken van Sportcomplex de Jager in Giessen een succes. De sporthal kent een lange geschiedenis, met de komst van het duo komt deze weer tot bloei. De Jager moet opnieuw een plek worden voor iedereen waar ruimte is voor sport, welzijn, brede activiteiten en vooral een maatschappelijk karakter de boventoon voert. 

Naast Nicolette zal Janine Kant haar intrek nemen in de Jager. Zij is de nieuwe beheerder van het complex. “Eerst ga ik alles op een rijtje zetten. Ik ga in gesprek met de gebruikers van de sporthal, met de scholen en de verenigingen. Tegelijkertijd gaan we het sportcafé verbouwen en komt er een gloednieuwe professionele keuken in te staan.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl