Contactavond MS Vereniging Nederland

Foto: Msweb.nl
14 september 2018, 08:35
Verlopen

GORINCHEM - De MS Vereniging Nederland – Gorinchem en Altena en omgeving, nodigt al haar leden en andere belangstellenden van harte uit voor een contactavond op woensdag 26 september 2018 om 20.00 uur in de recreatiezaal van de Boogflat, Pijlstraat-portiek 2, te Gorinchem.

Vanaf 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Deze avond is mevrouw Ilse Nauta (MSc, onderzoeker VUmc MS Centrum Amsterdam) uitgenodigd, zij gaat in op enkele specifieke behandelmethoden voor MS die in een nieuwe studie zijn opgenomen. Deze studie van het VUmc betreft het beter behandelen van cognitieve klachten bij MS. In deze zogenoemde REMINDMS studie worden drie verschillende behandelingen met elkaar vergeleken: cognitieve revalidatietherapie, mindfulness en informatievoorziening.

Deze contactavond is wederom een mooie gelegenheid om goed geïnformeerd te worden omtrent de voortgang van specifieke behandelmethoden/onderzoek. Meer informatie over de studie kunt u vinden op www.vumc.nl/remindms.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl