Record aantal deelnemers Stratenloop Giessen

Foto: Radio A-FM
14 september 2018, 10:15
Verlopen

GIESSEN - De 46e ronde van Giessen kende een recordaantal aan deelnemers. Vooral de jeugd was sterk vertegenwoordigd.

De wedstrijd is perfect verlopen, zo laat een van de organisatoren, Giel de Wind, weten. Met ruim 40 deelnemers meer dan afgelopen jaar was ook de 46e ronde weer een succes. Het publiek was ook massaal op de been om de lopers aan te moedigen, het weer hielp daar zeker aan mee.

Opvallend was de sterke vertegenwoordiging van de jeugd die met ongeveer 80 lopers deel namen. “Het is een vrij in te plannen sport, waarschijnlijk interesseert dat de jeugd,” aldus de Wind. “Het is mooi om te zien dat de oudere jeugd zich weet te meten met de top in de regio.” De complete uitslag leest u op uitslagen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl