Kleinkunst-hoppen tijdens dichterspodium

Foto: Pixabay
15 september 2018, 08:47
Verlopen

WERKENDAM - Het podium op dinsdag 2 oktober wordt wat bijzonders; Kleinkunst-hoppen.

Op drie bijzondere locaties, op korte loopafstand van elkaar, is op de ene locatie een Belgische dichteres uit Gent en op de andere twee locaties respectievelijk een jonge pianist uit Gorinchem en een singer-songwriter uit Apeldoorn. Bezoekers gaan in groepjes de locaties langs. De startlocatie is bistro Vrouwenhemel, de andere twee locaties zijn panden waar velen wel eens binnen zouden willen kijken. Dat kan dus op 2 oktober.

De inloop is vanaf 19.10 uur in bistro Vrouwenhemel en om 19.30 gaan de groepjes op pad. Rond 21.30 uur wordt iedereen terugverwacht in de Vrouwenhemel. Deelname kost € 4,50, inclusief een kopje koffie of thee. Om alles in goede banen te leiden en zeker te zijn van een plek is aanmelden zeer gewenst. Graag aanmelden via info@marcelvaandrager.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl