Informatieavond over jongeren en drugs

Foto: Freeimages.com
21 september 2018, 17:14
Verlopen

ALMKERK - Tijdens een informatieavond op maandag 29 oktober in Almkerk krijgt u als ouder een kijkje in de wereld van drugs.

“Dat doet die van mij niet.” Zegt u dat ook, als het gaat om uw kind en drugs? Vaak klopt dat. Maar pubers experimenteren graag. Dat hoort bij hun levensfase. Vooral als ze uitgaan kunnen ze makkelijk in aanraking komen met alcohol en drugs. Tijdens de informatieavond Mijn kind en drugs krijgt u praktische tips. U krijgt inzicht in hoe uw kind in aanraking kan komen met drank en drugs. Hoe u de signalen van drugsgebruik herkent. En hoe u hier met uw (beginnende) puber over kunt praten.

De informatieavond is op maandag 29 oktober in Almkerk. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom op de Almkreek aan de Hoekje 7b in Almkerk. Het programma begint om 19.30 uur. Vanaf 20.30 uur kunt u in gesprek met organisaties als de GGD, verslavingszorg, CJG, jongerenwerk en de politie. Aanmelden is wel gewenst. Kijk voor meer informatie op www.altena2019.nl/mijnkindendrugs.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl