Derby eindigt in ruime zege ACKC

Foto: ACKC
23 september 2018, 12:54
Verlopen

ALMKERK/SLEEUWIJK - Zaterdag was er dan de derby SKV-ACKC na 37 jaar weer in competitie verband.

Er stond behoorlijk wat spanning op bij beide teams, ook had deze derby het weer tegen, soms kwam het met bakken uit de lucht! ACKC kon na een lastig begin, waarin SKV nog wel wat tegenstand kon bieden bij rust een 2-8 voorsprong nemen! In de tweede helft kwam ACKC wat beter in zijn spel en liet zien over meer kwaliteit te beschikken. Uiteindelijk werd SKV op een flinke 6-22 nederlaag getrakteerd. ACKC behoud samen met Korbatjo de leiding in de 3e klasse I Terwijl SKV nog puntloos is. Zaterdag 29 sept is er een uitwedstrijd tegen Ventura Sport in Strijen aanvang is 15.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.ackc.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl