Seizoen begonnen voor ZVDO

Foto: Pixabay
25 september 2018, 07:18
Verlopen

GIESSEN - Na de laatste wedstrijd van afgelopen seizoen was het niet geheel duidelijk of ZVDO in seizoen 18/19 weer uit zou komen in de eerste klasse. Doordat de indeling in de hogere klassen gewijzigd is, kreeg ZVDO groen licht om in de eerste klasse te blijven.

Na een zomer van voorbereiding en werken aan de conditie stond afgelopen vrijdag een oefenwedstrijd gepland in AquaAltena om toch met enig wedstrijdritme aan de start van de competitie te staan. De oefenwedstrijd tegen AquAmigos, die ook in dezelfde competitie uitkomt als ZVDO, werd gewonnen

ZVDO miste nog wat scherpte en wedstrijdritme, maar kon na de goede eerste helft toch met een goed gevoel huiswaarts keren. Volgende week zaterdag om 19:45 staat een wedstrijd in Andel gepland tegen promovendus De Krabben uit Bergen op Zoom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl