Sfeervolle, swingende Ierse muziek The Fiddle Case in Dussen

Foto: Christy McNamara
25 september 2018, 06:59
Verlopen

DUSSEN - Op donderdag 11 oktober komt de Ierse formatie ‘The Fiddle Case’ naar Kasteel Dussen.

Met respect voor de traditie speelt de band, afkomstig uit het westelijk gelegen County Clare, op eigentijdse wijze swingende tunes en sfeervolle songs. En omdat improviseren onderdeel is van de Ierse muziek kan het dak er tijdens een concert zomaar afgaan.

The Fiddle Case is: Eoin O’ Neill, bouzouki, Jon O’Connell, contrabas, zang, fiddler Adam Shapiro en Kieran O’Connell, zang, gitaar en bodhrán. Met gastspeler Job Cornelissen, percussie, zang (en o.a. Maalstroom). De aanvang is 20.00 uur. De entree is 10 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl