ACKC is nu Ventura wel de baas

1 oktober 2018, 07:41

ALMKERK/STRIJEN - Zaterdag ging ACKC op bezoek in Strijen waar het middenmoter Ventura trof waar vorig jaar van werd verloren.

De eerste helft was ACKC duidelijk de betere en kon bij rust een 3-7 voorsprong nemen. In de beginfase eerste helft liep de voorsprong op naar 5-10 en leek de buit binnen. Maar de thuisploeg kon aanzetten en kwam tot 9- 10 terug. De ploeg bleef kalm ondanks de spanning, Frank Bakker kon ACKC in veilige haven loodsen en de winst van 9-11 was een feit. Samen met Korbatjo staat ACKC in de 3e klasse ongeslagen aan kop. Komende zaterdag 6 oktober komt Thor (Rotterdam) op bezoek aanvang 15.30 uur. Meer informatie zie www.ackc.nl.

Doelpuntenmakers tegen Ventura; Frank Bakker en Stef Mommers 3,Marlies Kant, Sabine Meerman, Natasja Kuipers, Wietze de Vries en Arné van Herwijnen.