Dag van de duurzaamheid: kleding ruilen en kind en koffie in De Werf

Foto: De Perswinkel
9 oktober 2018, 15:59
Verlopen

WOUDRICHEM - Wat een succes was de eerste editie van het Kind en Koffie Café van Kinderopvang BuitenGewoon en het nieuwe ruilpunt van KrijgdeKleertjes Woudrichem. Tientallen moeders wisten het te vinden in De Werf.

Komende woensdag, 10 oktober, zijn ze er weer. Het is dan ook de Dag van de Duurzaamheid. Kom je van 9.00 tot 11.00 gezellig langs in De Werf in Woudrichem? Er wordt een kinderactiviteit georganiseerd door Kinderopvang BuitenGewoon en Bibliotheek Altena zorgt voor ‘Duurzame boeken’. Ook kan er natuurlijk weer kleding worden geruild. VluchtelingenWerk Zuid-Nederland is aanwezig om te helpen met kleding innemen en sorteren.

Let op: Je kunt deze keer alleen herfst-/winterkleding inbrengen en ruilen. Neem maximaal 1 boodschappentas met kleding mee, gewassen en netjes gevouwen en check voor vertrek of je kleding nog in goede staat is. Kleding waar iets mis mee is, kun je niet ruilen, maar wel doneren aan Stichting Tess.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl