1000 en 1 nachtmerries in Drongelen

Foto: Organisatie griezeltocht
15 oktober 2018, 07:41
Verlopen

DRONGELEN - Er is een liedje van Marco Borsato met de titel 'Dromen zijn bedrog'. Deze titel heeft echter totaal geen betrekking op het thema van het alweer 10e Griezelweekend in Drongelen, daar is namelijk niets bedrog.

Vanaf het moment dat de deelnemers het Dorpshuis in Drongelen willen verlaten en naar buiten willen gaan, lopen zij een droomwereld in die zal worden beïnvloed door De Dromen Weefster. Gaan de kinderen een leuke droom tegemoet van sprookjes en leuke belevenissen, of wordt het een nachtmerrie? Vrijdag 26 oktober om 18.30 uur is voor de kleinste tot 10 jaar. Zij lopen een lampionnenoptocht. Voordat ze de straat op gaan, wordt er een verhaal verteld. Tijdens de lampionnenoptocht moeten de kinderen een aantal opdrachten uitvoeren.

Zaterdagavond 27 oktober wordt de Griezeltocht georganiseerd. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan de griezeltocht. Deze tocht staat dus ook in het teken van 1000 en 1 nachtmerries. De griezeltocht begint om 19.00 uur voor de kinderen van 8 tot 12 jaar. Vanaf 19.40 uur worden de kinderen vanaf 12 jaar het veld in gestuurd. Opgeven voor zowel de Lampionnenoptocht als de Griezeltocht kan bij Anja Nieuwkoop via heanty@live.nl. Inschrijfgeld per deelnemer bedraagt 2 euro.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl