Aanleg glasvezel in Altena in volle gang

Foto: Rik Verhagen
18 oktober 2018, 20:30
Verlopen

ALTENA - Begin september zette Mabib de eerste schop in de grond voor de aanleg van snel internet middels glasvezel. Inmiddels hebben velen in Altena de gele hesjes van Mabib gespot bij graafwerkzaamheden.

Mabib, oftewel De Maatschappij voor Breedband in Brabant B.V., spreekt de verwachting uit dat eind eerste kwartaal van 2019 het buitengebied van Altena voorzien is van glasvezel. In totaal wordt er 400 kilometer gegraven en inmiddels hebben circa 1350 adressen een glasvezelabonnement afgesloten. 

Met ingang van 1 november ondergaat Mabib vanwege een fusie een naamswijziging. Vanaf dan heet deze organisatie Glasvezel buitenaf B.V.. Vanaf nu kunt u alle informatie omtrent de aanleg van glasvezel in Altena volgen via de website www.glasvezelbuitenaf.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl