Informatieavond Stichting ROHM bouwplannen Op ’t Loev

Foto: Bouwlinie
18 oktober 2018, 11:20
Verlopen

WOUDRICHEM - Het bestuur van ‘Stichting Respectvolle Ontwikkeling Hoge Maasdijk’ (ROHM) organiseert op maandag 22 oktober een informatieavond over de standpunten rondom het bouwplan ‘Op ’t Loev’ aan de Hoge Maasdijk te Woudrichem.

Tijdens deze bijeenkomst, welke start om 20.00 uur in het Visserijmuseum, lichten zij toe welke zienswijze er is ingediend nadat er een petitie is gestart onder de inwoners. De stichting is niet tegen het opruimen en mooier maken van het Fort terrein, maar heeft bezwaar dat de gemeenschap niet heeft kunnen meedenken en omdat het allemaal wel erg hoog wordt.

Op 30 oktober wordt het plan voor het eerst voorgelegd aan opiniërende raad. Naast de zienswijze van de stichting zijn er nog eens 18 ingediend. De indruk bestaat dat het College geen aanleiding zag om veel aan haar voorstel te wijzigen. Aanmelden is noodzakelijk en kan via j.a.m.korthout@planet.nl, i.v.m. de beschikbare ruimte. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl