ChristenUnie lanceert fotowedstrijd ‘mijn oog op Altena’

Foto: CU
23 oktober 2018, 08:30
Verlopen

ALTENA - Iedereen heeft wel een plek in Altena die voor hem of haar heel speciaal is. Misschien om het prachtige uitzicht, de cultuurhistorische waarde, omdat je er goede herinneringen hebt of om wat daar gebeurt voor jou heel bijzonder is.

De ChristenUnie Altena is heel benieuwd welke plek in Altena u/jij op het oog hebt en organiseert daarom in aanloop naar de herindelingsverkiezingen van 21 november 2018 een speciale fotowedstrijd. Lijsttrekker Wijnand van der Hoeven laat weten: “In de afgelopen periode hebben we al heel veel plekken in Altena bezocht zoals Park Veldzicht in Genderen, de kinderboerderij in Werkendam, A Rocha in Uitwijk, de kledingbank in Almkerk en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Prachtige plekken waar mensen met passie aan de slag zijn om Altena nog mooier te maken.”

De ChristenUnie vraagt graag aandacht voor mooie initiatieven en plekken in Altena daarom heeft iedereen de mogelijkheid om voor 16 november een foto of selfie toe te sturen van zijn of haar mooiste of meest bijzondere plek in Altena. Op 17 november kiest een jury de winnende foto. De winnaar ontvangt een mand met producten uit Altena.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl