Onderzoek naar beroving door nepagenten

Foto: Politie
25 oktober 2018, 15:55
Verlopen

ALMKERK - De recherche doet onderzoek naar de beroving van twee Litouwse mannen. Ze zijn dinsdag 23 oktober aan Het Hoekje in Almkerk aan de kant gezet door nep-agenten. Deze ‘agenten’ maakten hen vervolgens duizenden euro’s afhandig.

De twee mannen waren in Nederland om een vrachtauto te kopen. Rond 11.20 uur worden ze op Het Hoekje ingehaald door een witte Seat Leon met daarin twee mannen. De bijrijder zwaait met een legitimatiebewijs met politielogo en de mannen worden aan de kant gezet. De bijrijder maakt ze vervolgens het geld dat ze bij zich hadden afhandig en gaat er vervolgens met zijn kompaan vandoor. De slachtoffers achterlatend. Die waarschuwen de politie en doen aangifte.

Signalement

Van de bijrijder is een goed signalement bekend. Het gaat om een man, circa 47 jaar oud, 1.80 meter lang, normaal postuur, getinte huid. Hij had een beginnend stoppelbaardje, droeg een grijze klepmuts, grijze trui met V-hals en een lichte grijze, nette pantalon met daaronder zwarte schoenen. De man sprak gebrekkig Engels.

Tips?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen op www.politie.nl

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl