Verkeerssituatie Sportlaan in Werkendam gewijzigd

Foto: Altena TV
28 oktober 2018, 09:07
Verlopen

WERKENDAM - Op de Sportlaan in Werkendam, nabij het Vlechtwerk, is de verkeerssituatie sinds afgelopen week gewijzigd. Tussen de kruising met de vissersdijk en wilgenlaan zijn twee objecten geplaatst om de weg te versmallen.

Met de komst van MFA Vlechtwerk en de verhuizing van de scholen naar het MFA moest er iets gedaan worden aan de verkeersveiligheid. Eerder gaf het college al aan een ‘knip’ te maken om het doorgaande verkeer te dwingen de gebiedsontsluitingsweg Van Randwijklaan/Raadhuislaan te gebruiken. In het straatwerk kan een paal geplaatst worden om de weg volledig af te sluiten voor autoverkeer.

De maatregel zorgt er momenteel voor dat de automobilisten vaart moeten minderen. Daarnaast stroopt het verkeer voor en na de kruising ook flink op. Voor groter voertuigen blijft er weinig ruimte over langs de wegversmalling. Voor vrachtwagens geldt een verbod op dit stukje Sportlaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl