Lasergamen in de gemeente Woudrichem voor de jeugd

Foto: Pixabay
29 oktober 2018, 21:17
Verlopen

WOUDRICHEM - Heb je altijd al een keer willen lasergamen? Dan is nu je kans, want de naschoolse sport in november wordt uniek.

Je bent welkom op woensdag 7 november in het Rondeel in Woudrichem van 13.00 uur tot 14.00 uur, woensdag 14 november in ’t Verlaat in Almkerk van 14.00 uur tot 16.00 uur, woensdag 21 november in Sporthal de Jager in Giessen van 14.00 uur tot 16.00 uur en woensdag 28 november op een locatie in Andel.

Meld je zo snel mogelijk aan want vol = vol. Aanmelden kan via de site van Sjors Sportief en is gratis. Kijk voor meer info op www.sjorssportief.nl, vul je woonplaats in en ga naar de activiteit Lasergamen. Aanmelden is wel verplicht.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl