Renovatie van de Jannezandse brug wordt zo snel mogelijk hervat

Foto: Archief Altena TV
4 november 2018, 13:30
Verlopen

HANK - De renovatie van de Jannezandse brug in Hank wordt zo snel mogelijk hervat. Dat zegt de Werkendamse wethouder Matthijs van Oosten. Hij gaat ervan uit dat de werkzaamheden voor het einde van dit jaar weer beginnen.

De renovatie van de historische brug over de Bleeke Kil werd een maand geleden op de dag van aanvang op de valreep afgeblazen. Aanvankelijk zou een paar uur later begonnen worden met de werkzaamheden aan het bruggetje, maar in het dorp ontstond commotie over de geplande werkwijze en het ontwerp van de nieuwe brug.

Van Oosten verwacht tijdens de Hang Dagen, die op 15 en 16 december worden gehouden, samen met Archiefkring Hank op een feestelijke manier een nieuw ontwerp te kunnen presenteren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl