Volg de verkiezingsdag live op radio en tv

Foto: Radio A-FM
4 november 2018, 10:54
Verlopen

ALTENA - U kiest samen met andere inwoners van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem op 21 november een nieuwe gemeenteraad voor een nieuwe gemeente Altena. Inmiddels heeft u de stempas al ontvangen en is het volop campagnetijd.

Radio A-FM en Altena TV verslaan de verkiezingen op 21 november. Gedurende de gehele dag zal er een speciale uitzending verzorgd worden. Tijdens de uitslagenavond zijn televisie en radio ook live aanwezig bij de bekendmaking van de uitslagen. Stem op 21 november af op Radio A-FM en Altena TV om als eerste te horen welke partijen de grootste geworden zijn.

Op dinsdagavond 20 november, de avond voor verkiezingsdag, zal er een Politiek Café gehouden worden in het clubhuis van Golfpark Almkreek in Almkerk. U bent hier van harte welkom om langs te komen. Kijk op de website www.radioafm.nl onder ‘Verkiezingen’ voor alle details, tijden en locaties.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl