De Grote Woerkumse Winterfair

Foto: atelierklaasentineke.nl
13 november 2018, 20:05
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdag 8 december is er een gezellige en sfeervolle 'Grote Woerkumse Winterfair' in 't Rondeel. Deze wordt georganiseerd door de ondernemers uit Woudrichem en omstreken.

Er zullen diverse kramen zijn met onder andere brocante, groendecoraties en beauty artikelen. Het Vischwijvenkoor uit Woudrichem gaat optreden en De Joode Drive in Show verzorgt de gezellige kerstmuziek. Kinderboekenschrijfster Lizzy van Pelt zal aanwezig zijn en ook fotograaf Gaby Ermstrang opent haar deuren. Kijk hoe de kids van Fun Dance Kids een spetterend optreden verzorgen om 13.00 uur. Mis bovendien de gratis rondrit in een echte arrenslee niet. Die ritten zijn tussen 13.00 en 15.00 uur.

Dit jaar is er tevens een actie aan dit evenement gekoppeld. Er is een grote wensput waar u geld in kunt doneren voor KIKA. De Grote Woerkumse Winterfair wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom in ’t Rondeel te Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl