Kerstoernooi biljart bij De Kromme Keu

Foto: De Kromme Keu
13 november 2018, 21:18
Verlopen

GENDEREN - Biljartvereniging De Kromme Keu uit Genderen organiseert ook dit jaar weer een kersttoernooi. Het toernooi biedt plaats aan profs, amateurs en liefhebbers. Uiteraard gaat iedereen voor de winst, maar gezelligheid staat voorop.

Het laagdrempelige biljarttoernooi staat garant voor gezellige biljartavonden bij Café ’t Zwaantje in Genderen. Het kersttoernooi wordt voor de 28e maal gehouden en gaat op donderdag 6 december weer van start. Tot en met zaterdag 24 november kunt u zich opgeven voor dit gezelligheidstoernooi bij Café ’t Zwaantje in Genderen of bij toernooicoördinator Pim Bouman via 06-11097884. Dit jaar is de finale avond gepland op vrijdag 28 december. De finalewedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen in een gratis feestavond.

Biljartvereniging De Kromme Keu uit Genderen is met bijna 30 leden één van de grootste biljartverenigingen uit de omtrek. Elk jaar organiseert de club het kersttoernooi, waar tussen de 50 en 60 mensen aan deelnemen. De Kromme Keu is wekelijks actief bij De Koninklijke Nederlandse Biljartbond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl