ACKC start zaalseizoen in de Jager te Giessen

Foto: Altena TV - archief
19 november 2018, 09:24
Verlopen

ALMKERK/GIESSEN - Aankomend weekend vangt het zaalkorfbalseizoen weer aan. Als het voor het ACKC/Jeugdsportfonds team net zo succesvol verloopt als de eerste helft van het veldseizoen dan wil het daar voor tekenen.

De lat is ook nu weer hoog gelegd. ACKC gaat voor promotie naar de 2e klasse wat zeker mogelijk moet zijn met deze sterke selectie. ACKC is ingedeeld in de 3e klasse F en zal het moeten opnemen tegen Fortissimo (IJsselstein), De Vinken (Vinkeveen), HKC (Utrecht), Dubbel Zes (Den Haag), Vriendenschaar (Bodegraven), LUNO (Linschoten) en Tiel ’72. Ook nu zijn er enkele onbekende tegenstanders en wat oude bekenden voor het Almkerks vlaggenschip. Middels enkele oefenwedstrijden heeft ACKC zich kranig geweerd, tegen twee maal een 2e klasse team, vorige week tegen DWS (Kootwijkerbroek) werd een verdienstelijke overwinning van 15-14 behaald ook tegen DOT(Oss) afgelopen zaterdag was ACKC duidelijk de bovenliggende partij en won overtuigend met grote cijfers 26- 15.

Komende zaterdag 24 november is de eerste thuiswedstrijd en zal Fortissimo te gast zijn in sporthal de Jager te Giessen. Fortissimo speelt net als ACKC op het veld ook in de 3e klasse en is ook koploper. Het zal dus direct een belangrijke confrontatie gaan worden, waarbij beide ploegen gebrand zijn om de eerste winst binnen te halen, wel heeft ACKC het thuisvoordeel met normaal veel toeschouwers die hun ploeg naar grote hoogten kan leiden. De wedstrijd vangt aan om 17.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl