XGP eert de Police

Foto: The Policed
19 november 2018, 09:32
Verlopen

NIEUWENDIJK - Vrijdag 23 november brengt The Policed de muziek, dynamiek en energie van de legendarische band The Police terug op het Xinix-podium.

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d’Amour, Regatta de Blanc en die eerste verrassend klinkende singles; Roxanne, Message in a Bottle, Can’t Stand Losing You en So Lonely.

The Policed brengt met drie getalenteerde muzikanten, Eddie Lemon (zang/bas) Barth de Klerk (gitaar/zang) en Kees de Jong (drums/percussie) die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium. Opmerkend detail: zanger/bassist Eddie Lemon speelde ooit in Paradiso samen met Sting ‘Messsage in a Bottle’. De entreeprijzen zijn voor jeugdleden € 5,00, leden € 6,00 en niet-leden € 8,00. Xinix gaat om 21.00 uur open en The Policed speelt vanaf 22.00 uur. Voorverkoop en info op: www.xinix.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl