Peta Bouman bakt lekkerste taart tijdens ‘Heel Maaswaarden Bakt’

Foto: Bert Noorloos
25 november 2018, 12:32
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 15 november was Zorgplein Maaswaarden het toneel voor de eerste editie van Heel Maaswaarden Bakt.

Onder leiding van juryvoorzitter en bakker Gerard Hardeman uit Wijk en Aalburg werden een tiental taarten beoordeeld op onder andere smaak en vormgeving. Na rijp beraad werd de taart van Peta Bouman uit Wijk en Aalburg als lekkerste en mooiste gekozen. Zij mocht een dinercheque voor 2 personen bij restaurant de Waard in ontvangst nemen. Tweede werd Desiree Marijnissen uit Breda en de taart van Bep Thur uit Wijk en Aalburg kreeg de derde prijs. Voor alle deelnemers was er een leuke attentie.

Na de beoordeling door de jury mochten ook alle belangstellenden de baksels proeven. Daarnaast kregen de aanwezigen van Gerard Hardeman nog wat tips en tricks die zij kunnen gebruiken voor de tweede editie van Heel Maaswaarden Bakt die in 2019 wordt georganiseerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl