Collectieve winst voor veerkrachtig ACKC

27 november 2018, 19:39

GIESSEN - Afgelopen zaterdag speelde ACKC zijn eerste wedstrijd in de zaalcompetitie 2018-2019. Als tegenstander was Fortissimo uit IJsselstein te gast in sporthal De Jager.

ACKC kreeg in de eerste helft geen grip op de wedstrijd en zag de tegenstander als jonge honden starten, al snel was er een 2-6 achterstand. Met enige moeite bleef de thuisploeg in het spoor! Telkens vocht de ACKC/Jeugdsportfonds ploeg zich terug, maar kon niet dichterbij komen dan 11-13 bij rust. In de rust was er het besef dat de gasten met hun krachten hadden gesmeten, de staf en het team was er stellig van overtuigd dit collectief op te lossen in de tweede helft en het tij te keren.

Met nieuwe energie trok ACKC direct ten strijde, in nog geen tien minuten stond het al 18-14 en leek de buit binnen. Het Collectief verzwakte niet en met wat tactische omzettingen en wissels breidde de voorsprong uit naar een prachtige 23- 15 overwinning. Zaterdag 1 december is er een uitwedstrijd in Vinkeveen tegen de Vinken, aanvang 15.30 uur. Meer informatie op www.ackc.nl.