ZVDO’74 weet weer wat winnen is

Foto: Pixabay
27 november 2018, 20:06
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag nam het eerste herenteam van ZVDO in Andel het op tegen het eerste team van Aegïr uit Eindhoven. Voorafgaande aan de wedstrijd nam Aegïr plaats 10 en ZVDO plaats 9 in op de ranglijst.

De afgelopen jaren werden de punten vaak onderling verdeeld en zodoende werd ook dit jaar uitgegaan van een spannend duel. Aan het begin van de eerste periode liep het aanvallende spel van de heren uit Andel stroef. Met twee snelle uitbraken wisten Jan-Willem en Jelle de score deze periode uit te breiden, waardoor er met een 3-1 voorsprong gerust werd. In het restant van de tweede en in de derde periode werd zodoende de score aan de zijde van ZVDO verdubbeld naar 10-2. Aanvallend konden de spelers uit Andel nog enkele malen uitbreken, waardoor de eindstand 14-2 werd in het voordeel van ZVDO. Dit betekende, na drie eerdere gelijke spelen, de eerste overwinning van ZVDO dit seizoen.

Komende week staat er geen wedstrijd op het programma. De week daarna, op 8 december om 19.15, staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma. ZVDO zal dan in Andel uitkomen tegen Lutra uit Helmond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl