Burgemeester Naterop gaat inwoners van Aalburg missen

Foto: Archief
28 november 2018, 12:22
Verlopen

AALBURG - Burgemeester Fons Naterop gaat de inwoners van de gemeente Aalburg missen: '"We blijven er wonen, dat zegt genoeg denk ik," aldus Naterop.

De benoeming van Naterop als waarnemend burgemeester voor de gemeente Boxtel gaat in per 28 november 2018. Hij neemt alle taken van de huidige burgemeester over totdat er een nieuwe burgemeester is. De huidige burgemeester van de gemeente Boxtel, de heer Mark Buijs, wordt binnenkort geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van de gemeente Oosterhout. Fons Naterop blijft daarnaast burgemeester van de gemeente Aalburg tot 1 januari 2019 om de overgang naar de nieuwe gemeente Altena te begeleiden.


Als hoogtepunt van zijn burgemeesterschap in Aalburg noemt Naterop 1 oktober 2016, de dag van de toekomst. Daar is de toekomstvisie van Altena gekozen. Met nog een paar weken te gaan in de gemeente Aalburg volgt nog een afscheidsronde langs de Aalburgse kernen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl