Rick Sonnema vice-kampioen van Nederland 2018

Foto: Leo Sonnema
29 november 2018, 06:49
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Zaterdag 24 november stond het Nederlands kampioenschap -21 jaar op het programma in Zoetermeer. Na 2 jaar op rij de titel gewonnen te hebben probeerde Rick dit jaar voor de 4e maal Nederlands kampioen te worden.

Door de voorronde overtuigend met 5-0 te winnen stond Sonnema wederom in de finale. In een spannende finale, tevens dezelfde als vorig jaar, trok Rick helaas zeer nipt aan het kortste eind en verloor hij met 3 tegen 2. Na 2 jaar Nederlands kampioen te zijn geweest, had Sonnema natuurlijk op meer gehoopt maar opnieuw in de top 2 van Nederland staan is ook een goede prestatie en zeker iets waar hij trots op kan zijn.

Rick zijn eigen prestatie kon beter. Tijdens het weekend in Luik, eerder deze maand, was hij beter in vorm. Beide wedstrijden gaat Rick goed analyseren, de positieve en negatieve punten die daar uitkomen neemt hij mee om in de komende trainingsperiode aan te werken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl