Brandende autobanden geblust in Veen

Foto: Archief
1 december 2018, 07:58
Verlopen

VEEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag om 02.30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een brand op de kruising van de Witboomstraat en de Van der Loostraat in Veen. Dat schrijft het Brabants Dagblad op haar website.

Op de kruising lag een tiental brandende autobanden. De brand was nog in een beginnende fase, waardoor agenten het vuur zelf konden blussen. De brandweer hoefde niet te komen. De kruising in Veen draagt met recht de titel berucht te zijn. Niet voor niets was de kruising vorig jaar tijdens oud en nieuw een ‘verboden zone’.

Jaarlijks wordt op de kruising brandgesticht. Soms gaat het om autobanden, maar vaak zijn het ook containers en auto’s.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl