Autobrand in Veen in de nacht van zaterdag op zondag

Foto: Archief
3 december 2018, 21:45
Verlopen

VEEN - In de nacht van zaterdag op zondag moest de brandweer van Wijk en Aalburg uitrukken voor een autobrand op de Grotestraat in Veen. Tegenover het café bleek een auto in brand te staan.

Bij aankomst van de brandweer stond de auto al in vuur en vlam. De gemeente heeft het wrak afgevoerd. In de nacht van vrijdag op zaterdag was het ook al raak in Veen, want om 02.30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een brand op de kruising van de Witboomstraat en de Van der Loostraat.

De politie kon snel bij de melding gaan kijken. Op de kruising lag een tiental brandende autobanden. De brand was nog in een beginnende fase, waardoor agenten het vuur zelf konden blussen. De brandweer hoefde niet te komen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl