Niemand hoeft met Kerst alleen te zijn!

Foto: Hartenbrigade
6 december 2018, 14:24
Verlopen

GIESSEN - Niemand hoeft met Kerst alleen te zijn. Daarom organiseert de HartenBrigade, net als voorgaande jaren op Tweede Kerstdag van 12.00 tot 15.00 uur, een heerlijke en gezellige lunch voor iedereen die het fijn vindt om aan te schuiven.

Vanaf 12.00 uur staat er in de Jager in Giessen aan de Parallelweg 35 een lekkere kop koffie/thee voor je klaar en rond 13.00 uur wordt het lunchbuffet geopend. Er is plaats voor 50 gasten, dus tijdig opgeven is verstandig. Vind je het als burger van Altena fijn om iets moois voor de ander te doen in deze decembermaand? U helpt de organisatie enorm door iets voor de lunch te maken.

Een zoete of hartige taart, sandwiches of jouw favoriete lunch recept, het is meer dan welkom. Voor aanmelding of meer informatie mag je bellen naar 0183-408444 of 0183-745268, mailen mag ook naar info@dehartenbrigade.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl