Yolande van der Meulen nieuwe directeur bij Waterschap Rivierenland

Foto: Waterschap Rivierenland
11 december 2018, 13:23
Verlopen

ALTENA - Het College van Dijkgraaf en Heemraden, dagelijks bestuur van Waterschap Rivierenland, heeft op 11 december 2018 besloten om Yolande van der Meulen te benoemen als directeur bij Waterschap Rivierenland.

Naar verwachting zal zij op 1 februari 2019 beginnen. Zij volgt hiermee Eric Jongmans op die voor twee jaar benoemd is als programmadirecteur HWBP (Hoogwaterbeschermingsprogramma) en het project A5H (Alblasserwaard-Vijfheerenlanden). Van der Meulen is geen onbekende in de waterwereld en in het rivierengebied. Zo is zij onder andere in verschillende functies jarenlang werkzaam geweest bij Rijkwaterstaat en de provincie Noord-Brabant. Haar laatste baan was als gemeentesecretaris bij de gemeente Apeldoorn.

Samen met secretaris-directeur Kees Vonk en directeur Jacob Knoops vormt zij de directieraad. Met haar benoeming en het vertrek van Eric Jongmans zal er ook opnieuw gekeken worden naar de portefeuilleverdeling binnen de directie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl