Technicus gezocht voor A-FM Weekendsport

Foto: Radio A-FM
24 december 2018, 14:00
Verlopen

NIEUWENDIJK - Iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur wordt hét sportprogramma voor de hele regio uitgezonden op A-FM. Al vele jaren geniet dit radioprogramma A-FM Weekendsport een grote populariteit binnen de gemeente Altena.

De presentator van het programma is Kevin Joosten. Voor de voorbereiding van het programma en de techniek tijdens de uitzendingen is er een sportteam van een aantal vrijwilligers. We zijn ter uitbreiding van dit team daarom op zoek naar versterking op technisch gebied. Lijkt het je leuk om de technische ‘macht’ in handen te hebben? En word je enthousiast van het bedienen van de knopjes en de schuiven? Dan ben je meer dan welkom in ons sportteam.

In alle gevallen gaat het om een vrijwillige functie, maar het ‘positieve-gevoel-salaris’ is hoog. Ervaring is helemaal niet nodig. Wanneer je in het team van Radio A-FM opgenomen wordt, ga je eerst een intern opleidingstraject in waarin je opgeleid wordt om jouw taak uit te kunnen voeren. Wel moet je volledig vertrouwd zijn met het bedienen van een computer. Stuur een mail naar michel@radioafm.nl voor meer informatie. Graag tot snel!

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl