Pubquiz 2019 bij de Biesboschzwemmers

Foto: De Biesboschzwemmers Facebook
6 januari 2019, 14:07
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 12 januari 2019 is de tweede editie van de TeamBBZ Pub-quiz 2019. In ‘t Bieshonk zullen teams het tegen elkaar opnemen om uit te maken wie de meeste kennis heeft van sport, De Biesboschzwemmers, Politiek en zelfs Den Doorn.

Je kunt je als team opgeven, maar ook als solist. Als solist wordt je dan ter plaatse ingedeeld. Het advies is om een team te maken van 3-6 personen. Let er dan op dat je geen team maakt met alleen jonge of oudere leden of alleen jongens of meisjes. Je komt verder met een gemixt team! Deze pubquiz is alleen voor leden, vrijwilligers en andere betrokkenen van de zwemclub.

Wie winnen dit jaar de wisselbeker? Inschrijven doe je online via de website www.b-b-z.nl/teambbz-pub-quiz-inschrijven/. Je bent op 12 januari welkom om 19:00 uur in ’t Bieshonk aan de Werkina 1 in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl