Winter tweedehands boekenmarkt

Foto: Archief
11 januari 2019, 17:06
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 23 januari wordt er een traditioneel getrouw de winter tweedehandsboekenmarkt georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. Deze boekenmarkt vindt plaats in het atrium van het Zorgplein.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: bijna alle boeken zijn 5 voor € 1,00. Daarnaast is er is een kraam met bijzondere boeken welke zijn voorzien van een prijsje aan de binnenzijde van elk boek. Verder zijn er boerenworsten, zult en erwtensoep te koop. Vrijwilligers Dirk en Nel Bouman ontvangen u graag.

Naast de verkoop in het atrium zijn er ook meerdere malen verkopingen in de winkel op de eerste etage van de firma van Bergeijk Mode en Wonen. De boekenmarkt in het atrium zorgt altijd voor veel bedrijvigheid en gezelligheid voor bewoners en bezoekers. U bent welkom van 14.00 tot 17.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl