Zangworkshop Sound of Joy in Werkendam

Foto: Pixabay
27 januari 2019, 11:06
Verlopen

WERKENDAM - Sound of Joy is een interkerkelijk gospelkoor uit Werkendam en bestaat sinds januari 1996. Het koor bestaat uit 85 leden en staat onder leiding van Marcel van der Poel.

Hij dirigeert de enthousiaste koorleden van alle leeftijden gedurende de repetities, optredens tijdens kerkdiensten, maar ook concerten. Het koor is op zoek naar nieuwe leden, vooral in de leeftijd van 18-40 jaar. Vind jij het leuk om Nederlands- en Engelstalige gospel- en opwekkingsliederen te zingen in een koor, met als doel Gods woord zingend te verkondigen? Kom dan vrijblijvend naar de zangworkshop op donderdag 31 januari van 19.30 tot 20.30 uur in de Biesboschkerk aan de Richter 91 in Werkendam, om te kijken en te luisteren naar een greep uit het repertoire en zelf te ervaren hoe het is om in een koor te zingen.

Ben je daarna nog niet helemaal zeker of dit iets voor jou is? De eerste drie maanden krijg je een gratis lidmaatschap.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl