Abel Wolters wint dinerbon bij ’t Oude Raedthuys

Foto: Hannie Visser-Kieboom
11 februari 2019, 08:45
Verlopen

WERKENDAM - De 10-jarige Abel Wolters heeft de dinerbon van ’t Oude Readthuys gewonnen met de fotopuzzel van de expositie ‘Van Emmikhoven tot Altena’.

Van september tot en met december hield Erfgoed Altena samen met de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. en Streekarchief Heusden de reizende expositie ‘Van Emmikhoven tot Altena’ over de veertien voormalige gemeenten van het Land van Heusden en Altena. De expositie bestond uit banners met foto’s, voorwerpen en enkele filmavonden.

Bezoekers aan de expositie konden een fotopuzzel oplossen, het juiste woord was ‘Gemeente Altena’. In totaal werden 43 goede inzendingen geteld. De banners met foto’s van de voormalige gemeenten is thans nog te zien in het Streekarchief in Heusden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl