Jeugdsauwelen Klaiendam heeft 4 winnaars

Foto: Sander van Strien
13 februari 2019, 17:21
Verlopen

DUSSEN/KLAIENDAM - In De Koppelpaarden IN Dussen vond zondagmiddag 10 februari de jeugd Kletsmaaiersmiddag van carnavalsvereniging De Klaitrappers plaats.

Onder het toeziend oog van veel publiek wisten de kletsers Sam de Jonge, Nyne Weterings, Jelte van de Ven en Floor Weterings de lachers in rap tempo op de hand te krijgen. Als professionele kletsers namen zij plaats in de ton en wisten vooral veel Dussenaren op hilarische wijze de revue te laten passeren. Tijdens deze middag werden ook de beelden getoond van het eigen ‘Kapot TV’, een parodie op het populaire Stuk TV. Prins Carnaval en de kletsers moesten diverse challenges overwinnen tijdens de opdracht om in een rechte lijn naar de Koppelpaarden te komen. Hierbij kwamen zij dwars over het voetbalveld van Dussense Boys en door de woningen van diverse inwoners.

De muzikale omlijsting was in handen van Blaaskapel de Blaosmiesen en DJ Dani.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl